Exemple de garduri

Exemple de garduri

Oriunde am merge gardurile sunt prezente in zonele rezidentiale sau oriunde exista o proprietate, in mod special cele care cuprind si o cladire. Functie de buget proprietarii aleg construirea gardului incepand de la variantele din lemn, beton, stalpi cu plasa de sarma sau cele din piatra.

Garduri din piatra

Au o structura care rezista foarte bine in timp si au un aspect placut si in armonie cu natura. Pietrele nu trebuie sa aibe aceleasi dimensiuni. Se vor utiliza asa cum sunt si se vor imbina cu ajutorul unui strat de ciment.

Partea superioara poate fi prevazuta cu o prelungire metalica, ce aduce gardul la inaltimea dorita, permite un anumit grad de vizibilitate si in acelasi timp are si rol de decor.

gard piatra si fier

gard masiv piatra

piloni si fier gard piatra

poarta la gard piatra

gard piatra cu fier deasupra

gard piatra complet simplu

gard piatra cu lemn

Garduri cu baza din ciment

Sunt durabile si sunt accesibile oricui. Este necesara ramforsarea cu fier beton pentru rezistenta in timp si prevenirea crapaturilor. Se pot da diferite forme si se pot asocia cu alte materiale, gen lemn, fier, plasa sarma. Structura poate fi realizata, de asemenea, si din boltari din ciment sau alte materiale: caramida, BCA.

gard ciment si fier

gard ciment cu lemn

gard cu piloni ciment

gard beton cu stalpi din fier

Garduri vegetatie

In acest caz arbustii pot crea un gard natural si viu. Se recomanda si instalarea unei plase de sarma in prealabil, pentru o inchidere completa si impiedicarea patrunderii animalelor pe proprietate.

gard verde

plasa sarma gard

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *