Tipuri de saltele cu arcuri

Tipuri de saltele cu arcuri

Saltelele cu arcuri sunt utilizate de zeci de ani si inca sunt fabricate in prezent, diferenta fiind imbunatatirea materialelor din alcatuirea lor, implicit si a confortului, durabilitatii, eliminarii zgomotului si nu in ultimul rand a proprietatilor ortopedice. Unul din principalii producatori de saltele autohtoni, Saltex, ne prezinta trei tipuri de saltele cu arcuri:

Clasica

Se adreseaza tinerilor care sunt la inceput de drum si detin un buget limitat insa, care se asteapta sa gaseasca ceva bun la un pret accesibil. Duritatea suprafetei este medie, greutatea ceva mai redusa, ceea ce ajuta la transport si manipulare, insa factorul principal il reprezinta proprietatile ortopedice.

saltea ortopedica arcuri

Superortopedica Lux

Prezinta o duritate mai ridicata, proprietati ortopedice avansate si un raport calitate-pret excelent. Este prevazuta cu o banda de aerisire de jur imprejur, capabila sa imbunatateasca ventilatia interioara. Rigiditatea sporita este asigurata de arcurile compartimentate in casete din spuma poliuretanica si straturile de materiale exterioare aplicate.

saltea lux

Pocket Spring

Aici vorbim despre o tehnologie care asigura proprietati ortopedice, ergonomice si confort in acelasi timp si asta datorita tehnologiei de impachetare a arcurilor si actionare independenta a acestora, precum si aplicarii de materiale adecvate. De asemenea, este prezenta banda de aerisire. Reprezinta tehnologia cea mai avansata in domeniu la cel mai bun raport calitate pret. Spre exemplu, o saltea la dimensiunile de 140×190 cm costa 753 RON (la data editarii articolului).

saltea pocket

Intretinere

Periodic, suprafetele trebuie aspirate si curatate cu ajutorul unei lavete sau a servetelelor umede antibacteriene. O data la sase luni este necesara intoarcerea saltelei pentru mentinerea unui mediu sanatos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *