Termoizolarea unei cazi de baie din otel

Termoizolarea unei cazi de baie din otel

In incaperile de baie unde exista spatiu suficient instalarea unei cazi este binevenita si asta datorita efectelor benefice pe care le poate oferi asupra starii de bine si a relaxarii scufundarea in apa calda. Mentinerea temperaturii apei mai mult timp pentru cei care detin o cada din otel poate fi realizata prin izolare termica ce poate fi realizata cu ajutorul solutiilor speciale din comert, la indemana oricui si la preturi accesibile.

Va vom prezenta in cele ce urmeaza modul de izolare.
1. Se intoarce cada si se aseaza pe un carton suficient de mare. La fel de bine, se poate rezema de perete. Aveti grija sa nu existe pe carton pietricele sau nisip. Cazile din otel sunt relativ usoare si usor de manipulat.

2. Se curata suprafata exterioara a cazii astfel incat sa nu prezinte praf, grasimi, murdarie.

3. Se incepe aplicarea stratului acoperitor astfel incat sa se acopere in intregime suprafata exterioara dupa care se lasa la uscat, conform specificatiilor solutiei aplicate. Este recomandat sa aveti deja suportul si ventilul de scurgere deja instalate pentru a nu fi nevoiti ulterior sa efectuati decupaje pentru instalarea acestora.

termoizolare cada inceput

termoizolatie cada

  • Durata aplicare: aproximativ 1 ora
  • Timp uscare: functie de producator
  • Dificultate: medie

Atentie! Purtati manusi, ochelari de protectie, sapca si masca atunci cand aplicati pentru a preveni contactul cu spuma si inspirarea vaporilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *