Cabine dus cu usi pliabile - practice si durabile

Cabine dus cu usi pliabile - practice si durabile

Cand vine vorba de amenajarea unei bai in incinta pensiunilor si hotelurilor proprietarii au in vedere mai multe aspecte:

  • sa asigure cele mai bune conditii
  • obiectele sanitare sa fie durabile si rezistente
  • costurile de amenajare sa nu fie exorbitante

cabina-colt-pliabila

cabina-usi-pliabile

Discutand acum despre cabinele de dus, o solutie potrivita in acest sens sunt cabinele de dus cu usi armonice. Sunt fabricate astfel incat au fost eliminate partile din sticla, ceea ce face ca la acest produs sa se elimine riscul de spargere, tinand cont ca va fi utilizata de diferite persoane si in mod frecvent. Ofera o durata de utilizare indelungata. Profilele sunt construite din PVC, dupa o tehnologie care sa asigure scurgerea rapida a apei si in acelasi timp sa impiedice acumularea murdariei. Se curata cu usurinta, au o greutate relativ redusa. Lamelele semitransparente asigura discretia necesara si o pliere cat mai compacta a usilor astfel incat spatiul deschis sa fie cat mai larg.

Cabinele pot fi ajustate sau pot fi comandate la diferite dimensiuni de la magazinele de specialitate si distribuitori din intreaga tara.

Pentru montaj este necesara fixarea profilelor laterale in perete cu ajutorul suruburilor. Practic, cabina va fi asezata pe cadita sau direct pe pardoseala, functie de preferinte si se va izola corespunzator.
Exista si variantele de cabine pentru cazi, creandu-se astfel o spatioasa cabina in interiorul cazii.
Oricum ar fi, vorbim de o serie de produse inalt calitative, la un raport calitate-pret excelent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *