Instalare cabina dus Quick Line

Instalare cabina dus Quick Line

Sanotechnik International a prezentat anii trecuti colectia de cabine de dus Quick Line. Acestea ofera avantajul de a fi instalate fara a necesita scule speciale. Panourile se imbina cu ajutorul sistemului caracteristic. Timpul de montaj este cat se poate de scurt, functie de abilitati.

Va prezentam mai jos un scurt tutorial video in care veti regasi, speram, toate detaliile.

Instructiuni

Se aseaza cadita pe pardoseala (in cazul dumneavoastra, in baie). Se regleaza in prealabil picioarele caditei in plan orizontal, astfel incat sa fie asezata cat mai drept. In acest sens se va intrebuinta un boloboc.

Se trece apoi la asezarea pnaourilor. In cazul de fata este o cabina mai complexa, cu hidromasaj, inchisa complet. Se aseaza mai intai panoul cu hidromasaj, apoi panoourile laterale, prin imbinarea profilelor incorporate. Se fixeaza sina de baza si se ataseaza panourile fixe, dupa care se stabilizeaza cu sina de sus. Usile glisante sunt prevazute role, care vor patrunde pe sinele profielor, astfel incat sa permita culisarea usoara, iar etanseizarea este asigurata de benzile magnetice.

In acest tutorial nu au fost prezentate operatiunile premergatoare, ex: fixarea benzilor de etanseizare, fixarea politei interioare, reglarea picioarelor caditei, prinderea rolelor de la usi, precum si atasarea profilelor la panourile frontale fixe.

Ideea este ca acest gen de cabine nu necesita operatiuni complicate cum se intampla la alte modele de cabine si nu necesita etanseizare suplimentara. Benzile speciale in acest sens vor prelua aceasta sarcina cat se poate de eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *